De vertrouwenspersoon luistert naar je verhaal!

De vertrouwenspersoon is bereikbaar voor cliënten die een klacht hebben of een ingrijpend incident hebben meegemaakt. Wanneer je daar vertrouwelijk over wilt praten kan je terecht bij de cliënten vertrouwenspersoon.
Zij kan je ondersteunen ter voorkoming van een klacht, bemiddelen tijdens een klacht, adviseren welke stappen te ondernemen of samen uitzoeken welke rechten je hebt.
Veiligheid is het belangrijkste; de gesprekken zijn vertrouwelijk, samen worden er dingen afgestemd en jij hebt de regie. Samen wordt een probleem of een vraag verkend en wordt er gekomen tot wat jij nodig hebt om verder te kunnen. 

Veiligheid, zorgvuldigheid en onafhankelijkheid zijn een noodzakelijke basis voor gesprekken met een vertrouwenspersoon.

Uitgangspunten

  • De vertrouwenspersoon is onafhankelijk en deskundig, zowel naar de cliënt als naar de organisatie. 
  • De cliënt wordt serieus genomen en zijn / haar belangen staan centraal.
  • De vertrouwenspersoon is laagdrempelig en goed bereikbaar, niet alleen voor klachten maar ook voor het voeren van een vertrouwelijk gesprek.

Wie is de vertrouwenspersoon? 

Ik ben Janneke Janssen, ik woon samen met mijn man en 2 kinderen in Prinsenbeek.
Mijn kinderen zijn mijn beste inspirators, sinds mijn kinderen in mijn leven zijn ben ik met nog meer openheid en nieuwsgierigheid naar mezelf en de mensen om mij heen gaan kijken.

Je bent nooit te oud om te leren, om liefdevoller en milder naar jezelf te kijken. Met oprechte interesse en verwondering kijk ik dan ook naar de mensen om mij heen.
Mijn favoriete uitspraak is van Pipi Langkous; "Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk wel dat ik het kan'. Inspirerend en geweldig toch!

Je kunt mij bereiken via:
info@coachingspraktijk-essentia.nl
of door te bellen naar 06-41316641

Als je mij nodig hebt, ben ik er voor jou!

 Vertrouwenspersoon BAZ