Ga uitdagingen in de toekomst beter aan!

Word jij gepest op school of op je werk, of ben je in het verleden gepest en heb je daar nog steeds last van?
Ben je onzeker of heb je regelmatig het gevoel dat anderen je niet begrijpen, waardoor conflicten ontstaan? 
Word je snel boos en vinden anderen je vaak agressief? 
Wil jij liever met rust gelaten worden maar lijken anderen dat maar niet te begrijpen? 
Dan is begeleiding in weerbaarheid misschien wel wat voor jou!

De begeleiding in weerbaarheid is voor iedereen, jong en oud, die beter voor zichzelf wil leren opkomen. En sinds 2017 zijn onze trainingen zelfs Autiproof gemaakt!
Deze begeleiding onderscheid zich van de 'reguliere' begeleiding omdat je vooral veel met je houding en beweging bezig bent. Door gebruik te maken van de Rots en Water methodiek helpen wij je om actief aan de slag te gaan om je lijf beter te gebruiken en daarbij te letten op je gevoel en emoties. Door deze twee samen te brengen zit je én lekker in je vel én leer je beter voor jezelf op te komen.

De begeleiding kan zowel individueel als in een (kleine) groep plaatsvinden en vindt plaats op een locatie van BAZ of een alternatieve gewenste locatie.


Inschrijven

Denk je dat de begeleiding in weerbaarheid iets voor jou is? Je kunt je inschrijven voor de Begeleiding in Weerbaarheid door het inschrijfformulier in te vullen op onze website. Ben je niet beschikbaar op maandag- of op woensdagmiddagen maar wil je wel graag Begeleiding in Weerbaarheid volgen? Bel dan even voor de mogelijkheden! 

Meer informatie

Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen door te bellen naar 0162-318396 of een e-mail te sturen naar info@b-az.nl.

Klik hier voor onze flyer.