Samen sta je sterker

BAZ gelooft dat je door intensief samen te werken het beste uit zorg kunt halen. We werken daarom vanuit BAZ graag en veel samen met ketenpartners zoals collega zorgaanbieders, behandelaren en verwijzers zoals maatschappelijk werk, centra voor Jeugd & Gezin, huisartsen en scholen. Met verschillende collega zorgaanbieders zijn we al contracten aangegaan, waaronder Buro Maks, Zintride AMO, Prins HeerlijkSilver Psychologie Praktijk, Zorgboerderij Buitengewoon, Studiepapers (huiswerkbegeleiding)

Daarnaast zoeken we in elke casus de afstemming en samenwerking met overige betrokken professionals of organisaties waarvan wij denken dat zij kunnen bijdragen aan het verbeteren van de situatie (bijvoorbeeld omdat zij een zorgaanbod hebben dat het aanbod vanuit BAZ mooi aanvult). 

Om die reden zijn wij ook aangesloten bij  www.zorgwijzer013.nl

Een prachtig initiatief via welke weg wij zorgaanbieders elkaar makkelijker kunnen vinden en informatie en kennis met elkaar kunnen delen. 

 

Samenwerken?
Ben jij een professional en zie je een mooie gelegenheid om jouw expertise met ons te delen? Laat het ons weten door contact op te nemen met een van onze zorgmanagers (Joppe de Jong of Marielle van den Diepstraten) of onze Adviseur Beleid, Kwaliteit en Communicatie (Karlijn Cillessen). 

 

Individuele samenwerkingspartners

 

 

 

Elke Doeser (You&me Care)

Haptotherapeute en -begeleidster

 

 

 

Karin Martens (Activerende Zorg-coaching Foliant)

Zorgcoach

 

 

Samenwerkingspartners